Onze mensen

Bert-van-der-vliet-kl Bert van der Vliet

 

Bert van der Vliet (1955) is na zijn middelbare schoolopleiding bij accountantskantoor Planje te Voorschoten (1975-1994) gaan werken alwaar hij middels avondstudies zijn vakbekwaamheid heeft uitgebreid. De laatste jaren was hij daar kantoorleider van het kantoor in Wassenaar.
Vanaf 1991 werkt hij tevens als vennoot ( Apek Administraties) in de gezamenlijke praktijk met zijn broer en hebben zij het kantoor zien uitgroeien tot thans een 7-tal medewerkers.

 

Bert zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het controleren van samengestelde jaarrekeningen en het fiscale vervolgtraject daarvan alsmede de pre-accountants controle van administraties van middelgrote ondernemingen alsmede het adviseren op elk gebied waar de cliënten vragen over c.q. advies nodig hebben.
Tevens is het relatiemanagement een van zijn uitdagende taken en heeft hij de dagelijkse leiding van het kantoor.

 

In zijn vrije tijd was Bert van der Vliet gedurende 6 jaar de administrateur alsmede de penningmeester van de Stichting Eredivisie Basketball BS Leiden. Deze stichting speelt professioneel basketball op eredivisie niveau. De resultaten van de afgelopen jaren zijn onder andere het 2 x winnen van de landsbeker, het 2 x winnen van de Supercup, het bereiken van de 2 e ronde in de EuroChallenge en als kers op de taart uiteraard het behalen van het landskampioenschap op 29 mei 2011 in de 7 e wedstrijd van een best of seven serie met in die 7 e wedstrijd een 3-tal overtimes en een uiteindelijke winst met 1 punt om af te sluiten met een toetje in de vorm van het landskampioenschap seizoen 2012-2013.

Daarnaast probeert Bert nog wat tijd te vinden voor de golfsport en uiteraard zo af en toe een motorrit richting de bergen.

 

U kunt Bert van der Vliet bereiken via:
E-mail: info@apek.nl
telefoon: 071 – 5235588
mobiel: 0653 – 781076

Cora-Toth-kl Cora Toth

 

Cora Toth (1965) is sinds 2002 werkzaam als office manager bij Apek Administraties. Cora is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het office. Zij doet onder andere de planning van de aangiften, onderhoudt contact met de klanten en is de secretaresse van Bert en Eimert van der Vliet.

 

Na een opleiding aan de Hotelschool te Den Haag is Cora gaan werken als secretaresse bij Bakkenist, Spits en Co te Amsterdam.  Vervolgens heeft zij gewerkt als secretaresse/office manager bij de Piers Groep te Leerdam, Van Eijk Asbestsanering te Leiden en Fint Automatisering te Leiden.

 

In haar vrije tijd kookt Cora graag en is ook hardlopen een van haar hobby’s. Cora is getrouwd en heeft een zoon.  De vakanties brengt zij graag door in Portugal.

 

 

U kunt Cora Toth bereiken via:
E-mail: c.toth@apek.nl
telefoon: 071 – 5235588

Edwin van Gent

 

Edwin van Gent (1968) is na zijn VWO-opleiding bij accountantskantoor Planje te Voorschoten (1987-1994) gaan werken alwaar hij middels avondstudies (PD en MBA) zijn vakbekwaamheid heeft uitgebreid. Vanaf 1994 werkt hij bij Apek Administraties. Edwin zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het samenstellen van jaarrekening dan wel de pre-accountants controle van administraties van middelgrote ondernemingen en het verwerken van salarisadministraties. Tevens behoort de kantoorautomatisering tot zijn takenpakket.

 

In zijn vrije tijd houdt Edwin van koken en televisiekijken (meestal sport). Zelf is hij ook zeer sportief en gaat graag motorrijden, tafeltennissen en fietsen (wielrennen). Op 7 juni doet hij wederom mee met de Alpe D’Huzes.

 

U kunt Edwin van Gent bereiken via:
E-mail: e.vangent@apek.nl
telefoon: 071 – 5235588

Simon Joubij

 

Simon Joubij (1991) is sinds 01-12-2016 werkzaam bij Apek administraties. Naast zijn werkzaamheden bij Apek, is hij bezig met de opleiding SPD bedrijfsadministratie. Voor dat hij hier in dienst kwam is hij al 2 jaar werkzaam geweest bij een ander administratie kantoor.  In zijn vrije tijd voetbalt Simon in de selectie van DOCOS.

 

Arnold-Overdijk-klArnold Overdijk

 

Arnold Overdijk (1966). Sedert 01-12-2007 werkzaam bij Apek administraties. Voordat hij aan de slag ging bij Apek administraties is hij van 1985 tot 1988 werkzaam geweest op de afdeling boekhouding van de ANWB te ’s-Gravenhage. Na zijn dienstverband bij de ANWB is hij in dienst getreden bij DCP financieringen te Rijswijk, na 2 jaar in dienst te zijn geweest op de financiële administratie aldaar is hij in 1990 overgestapt naar Unity Industry B.V. te Leiden. Bij Unity Industry B.V. is hij, als boekhouder in dienst geweest van 1990 tot 2007,  na het faillissement is hij bij Apek Administraties in dienst getreden.

 

Naast zijn werkzaamheden en gezin, besteedt Arnold veel tijd aan zijn hobby voetbal, waarin hij sedert 1991 werkzaam is als trainer.

 

U kunt Arnold Overdijk bereiken via:
E-mail: a.overdijk@apek.nl
telefoon: 071 – 5235588

Marsja-van-Itterson-kl

Marsja Kleine

 

Marsja Kleine ( 1975) is moeder van 3 kinderen. Sinds 1 februari 2006 werkzaam bij Apek Administraties als financieel administrateur en verricht daarbij licht ondersteunende werkzaamheden voor Cora de office manager. Na de HAVO is zij begonnen als receptioniste/telefoniste bij een autobedrijf, waar zij in de praktijk de administratieve werkzaamheden heeft geleerd, daarbij heeft zij haar secretaresse-diploma behaald in de avonduren.

 

In haar vrije tijd doet zij graag aan hardlopen, motorrijden en wandelingen met de hond.

 

U kunt Marsja Kleine bereiken via:
E-mail: m.kleine@apek.nl
telefoon: 071 – 5235588

Diana-van-der-Luit-klDiana van der Luit

 

Sinds 1 december 2014 is Diana van der Luit (1975) terug op het oude nest. Diana is reeds eerder werkzaam geweest voor Apek administraties van 1996 t/m 2001.
Daarna heeft zij veel werkervaring opgedaan bij een aantal grote bedrijven/ organisaties waaronder Economic Data Resources te Den Haag en Achmea te Leiden.
Diana is voor Apek Administraties op locatie werkzaam bij Stichting Pieterskerk te Leiden. Indien nodig is zij ook inzetbaar op het kantoor te Leiden.
Haar vrije tijd brengt ze door met haar man en twee dochters. Daarnaast is ze graag creatief bezig met het knutselen van diverse items en het opknappen van (klein)meubelen.

 

U kunt Diana van der Luit bereiken via:

E-mail: d.vanderluit@apek.nl
Tel: 071 – 5235588

Eimert-van-der-vliet-kl Eimert van der Vliet

 

Eimert van der Vliet (1963) is na zijn middelbare school opleiding bij accountantskantoor Planje te Voorschoten (1982-1991) gaan werken alwaar hij middels avondstudies zijn vakbekwaamheid heeft uitgebreid. Vanaf 1991 werkt hij als vennoot (Apek Administraties)in de gezamenlijke praktijk met zijn broer en hebben zij het kantoor zien uitgroeien tot een 7-tal medewerkers.

 

Eimert zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het samenstellen van jaarrekening dan wel de pre-accountants controle van administraties van middelgrote ondernemingen en het verwerken van salarisadministraties. Tevens is het relatiemanagement een van zijn uitdagende taken. Voorts geeft hij dagelijkse leiding aan het kantoor.

 

In zijn vrije tijd houdt Eimert van lezen en van op vakantie gaan. Eind augustus van elk jaar gaat Eimert als reisleider met een bus vol participanten naar de Edinburgh Military Tattoo tijdens het grote culturele festival in de Schotse hoofdstad. Tijdens deze dagen is hij iets moeilijker te bereiken. Ook is hij gedurende de 3 October viering in het Leidse te vinden als commissaris van de Evenementencommissie en kan je hem beter op 4 oktober met rust laten.

 

U kunt Eimert van der Vliet bereiken via:
E-mail: ek.vandervliet@apek.nl
telefoon: 071 – 5235588
mobiel: 0653 – 781073

Karin-Beij-kl Karin Beij

 

Karin Beij (1967)  is in 1996 in dienst gekomen. Per toeval kwam Karin na wat omzwervingen bij Apek Administraties terecht.  Na een (financieel-) administratieve vooropleiding is zij opgeleid tot boekhoudster. Karin begeleidt de andere boekhouders en stagiaires. Karin boekt en controleert boekhoudingen, maakt en controleert jaarwerk en aangiftes.

 

Karin vult haar vrije tijd met haar man en kinderen en is actief als penningmeester in het dagelijks bestuur van American Football team Lightning Leiden.

 

U kunt Karin Beij bereiken via:
E-mail: k.beij@apek.nl
telefoon: 071 – 5235588

Marlon Ernest-van der Vliet

 

Marlon Ernest-van der Vliet (1982) is sinds 2016 werkzaam bij Apek Administraties. Daarvoor, in 2015, deed Marlon de administratie voor LEVEN! Magazine. Na haar opleiding aan het Grafisch Lyceum te Rotterdam heeft zij jarenlang als creatief vormgeefster/DTP-ster gewerkt in de automotive sector. Inmiddels combineert ze, als fulltime moeder van een zoontje, met parttime administratief werk bij Apek.

Privé kan Marlon al haar creativiteit en energie kwijt in fotografie, maakt ze onder haar eigen label ‘PoM’ (Products of Marlon) op kleine schaal persoonlijke babycadeautjes en doet ze als vrijwilliger allerlei grafisch werk voor onder andere American Football team Lightning Leiden. Daarnaast zoekt ze de gezelligheid op met familie en vrienden.

 

Greet-Erades-kl

Greet Erades

 

Greet Erades (1955) is sinds 2001 werkzaam als financieel administrateur bij Apek Administraties.  Na de MAVO heeft zij negen jaar in het St. Elisabeth Ziekenhuis als administratief medewerker Röntgenafdeling gewerkt.  Na 18 jaar bij de Fortisbank te hebben gewerkt heeft Greet de overstap gemaakt naar APEK.

 

In haar vrije tijd doet ze graag aan Aqua Aerobic/Joggen, en geniet ze van haar 3 kleinkinderen. Greet is secretaresse bij de Stichting Taptade, en gaat ieder jaar begin augustus als reisleidster mee naar The Edinburgh Military Tattoo.

 

U kunt Greet Erades bereiken via:
E-mail: g.erades@apek.nl
telefoon: 071 – 5235588

Martijn Vink

Bert van der Vliet

Bert van der Vliet

Directeur

Cora Toth

Cora Toth

Office manager

Edwin van Gent

Edwin van Gent

Sr. Salarisadministrateur

Simon Joubij

Simon Joubij

Arnold Overdijk

Arnold Overdijk

Controller

Marsja Kleine

Marsja Kleine

Fin Administrateur

Diana van der Luit

Diana van der Luit

Fin Administrateur

Eimert van der Vliet

Eimert van der Vliet

Directeur

Karin Beij

Karin Beij

Sr. Administrateur

Marlon Ernest-van der Vliet

Marlon Ernest-van der Vliet

Greet Erades

Greet Erades

Fin. Administrateur

Martijn Vink

Martijn Vink