Detachering

Hebt u een tijdelijk probleem met uw administratie dat u zelf niet kunt oplossen? Schakel dan APEK Administraties in. Wij beschikken over mensen met ruime expertise en ervaring die we bij u kunnen detacheren.

Vragen om vrij langdurig, maar toch tijdelijk, mensen in te zetten om bepaalde probleemsituaties bij bedrijven op te lossen, worden ons regelmatig gesteld. Wij kunnen in die vraag voorzien. Onze vaste medewerkers zetten wij liever niet in voor detachering, maar in sommige situaties gebeurt dit wel. Een van onze klanten heeft een langdurig probleem, alleen speelt dat niet voor een volle werkweek, maar voor anderhalve dag. In zo’n geval kunnen wij een van onze vaste medewerkers tegen detacheringstarieven inzetten. Hoofdzaak is dat het probleem wordt opgelost, want daar draait het uiteindelijk om. Wij zullen dan ook altijd zowel intern als extern naar de juiste persoon zoeken die het probleem kan oplossen.

Er bestaat ook de mogelijkheid van detachering voor 40 uur per week. In dit soort gevallen gaat het vaak om projecten, zoals het omzetten van de ene administratievorm naar een andere administratievorm. Om zo’n overgang vlekkeloos te laten verlopen, is tijdelijk extra mankracht op de administratie noodzakelijk. Ook in geval van zwangerschapsverlof kan detachering uitkomst brengen. De tijdsduur voor het oplossen van dit soort tijdelijke problemen loopt uiteen van vier weken tot zes maanden.

Er zijn ook bedrijven die zich louter met hun core business bezig willen houden en zich niet met de administratie willen inlaten. Wij kunnen iemand op detacheringsbasis aan die bedrijven leveren. Een andere mogelijkheid is om de administratie bij ons in house te verzorgen. Vanuit het oogpunt van bedrijven spreek je dan over outsourcen, voor ons blijft het detacheren. Er is weliswaar geen sprake van het oplossen van een tijdelijk probleem, maar het gaat wel om een langdurige relatie.