Al bijna 25 jaar houdt MINOX Software zich bezig met het ontwikkelen van administratieve software voor het Midden- en Kleinbedrijf en Accountants- en Administratiekantoren. De organisatie omvat alle aspecten voor het succes van MINOX: ontwikkeling, verkoop, opleiding en helpdesk.Op basis van onze jarenlange ervaring in de markt van administratieve pakketten staan wij garant voor toepasbare software.

Over APEK administraties

‘Feeling’ voor wat ondernemers beweegt!0379_Smits-zw
In 1991 zetten de broers Bert en Eimert van der Vliet de stap naar hun eigen administratiekantoor. In de voorafgaande tien jaar hebben ze het vak geleerd bij Accountantskantoor D.W.H. Planje; een uitmuntende leerschool.

De broers weten waar behoefte aan is, en dragen dit duidelijk uit; zowel naar klanten als medewerkers. Daardoor kenmerkt APEK zich vanaf het begin door een uitgebreide, kwalitatief hoogstaande dienstverlening en ‘feeling’ voor wat ondernemers beweegt. APEK werkt betrouwbaar en betrokken. Wij zijn zeer servicegericht; soms zelfs buiten het financieel-administratieve vlak. Een bedrijfskundig advies vanuit 25 jaar praktijkervaring bijvoorbeeld.