De Blauwe Brigade is de supportersvereniging van eredivisiebasketballclub Zorg en Zekerheid Leiden. Als lid van de Blauwe Brigade steun je de Blauwe Brigade, krijg je korting bij het kopen van Blauwe Brigade merchandise, denk aan T-shirts, polos sjaals etc en krijg je toegang bij evenementen die georganiseerd worden door de Blauwe Brigade zoals feesten, supportersavondjes of busreizen,

Over APEK administraties

‘Feeling’ voor wat ondernemers beweegt!0379_Smits-zw
In 1991 zetten de broers Bert en Eimert van der Vliet de stap naar hun eigen administratiekantoor. In de voorafgaande tien jaar hebben ze het vak geleerd bij Accountantskantoor D.W.H. Planje; een uitmuntende leerschool.

De broers weten waar behoefte aan is, en dragen dit duidelijk uit; zowel naar klanten als medewerkers. Daardoor kenmerkt APEK zich vanaf het begin door een uitgebreide, kwalitatief hoogstaande dienstverlening en ‘feeling’ voor wat ondernemers beweegt. APEK werkt betrouwbaar en betrokken. Wij zijn zeer servicegericht; soms zelfs buiten het financieel-administratieve vlak. Een bedrijfskundig advies vanuit 25 jaar praktijkervaring bijvoorbeeld.