De Leidse Tafeltennisvereniging Scylla bestaat al 70 jaar en heeft als doelstelling om op het hoogste niveau te spelen met spelers die binnen Scylla zijn opgeleid. Scylla heeft al vele Nederlands kampioenen voortgebracht, zowel individueel als met teams. Maar ook andere spelers zijn welkom, van subtoppers tot recreanten, en van jong tot oud. Voor iedereen is het mogelijk om een keer te komen kijken en mee te trainen.

Over APEK administraties

‘Feeling’ voor wat ondernemers beweegt!0379_Smits-zw
In 1991 zetten de broers Bert en Eimert van der Vliet de stap naar hun eigen administratiekantoor. In de voorafgaande tien jaar hebben ze het vak geleerd bij Accountantskantoor D.W.H. Planje; een uitmuntende leerschool.

De broers weten waar behoefte aan is, en dragen dit duidelijk uit; zowel naar klanten als medewerkers. Daardoor kenmerkt APEK zich vanaf het begin door een uitgebreide, kwalitatief hoogstaande dienstverlening en ‘feeling’ voor wat ondernemers beweegt. APEK werkt betrouwbaar en betrokken. Wij zijn zeer servicegericht; soms zelfs buiten het financieel-administratieve vlak. Een bedrijfskundig advies vanuit 29 jaar praktijkervaring bijvoorbeeld.