In 2009 is de Orde van St. Pieter opgericht als de businessclub van de Pieterskerk Leiden. Van oudsher is de Pieterskerk een plaats van ontmoetingen. Voor bedrijven en instellingen die door hun culturele en maatschappelijke betekenis verbonden willen zijn met elkaar, de stad en de universiteit in Leiden, is er de mogelijkheid lid te worden van de Orde van St. Pieter.

Over APEK administraties

‘Feeling’ voor wat ondernemers beweegt!0379_Smits-zw
In 1991 zetten de broers Bert en Eimert van der Vliet de stap naar hun eigen administratiekantoor. In de voorafgaande tien jaar hebben ze het vak geleerd bij Accountantskantoor D.W.H. Planje; een uitmuntende leerschool.

De broers weten waar behoefte aan is, en dragen dit duidelijk uit; zowel naar klanten als medewerkers. Daardoor kenmerkt APEK zich vanaf het begin door een uitgebreide, kwalitatief hoogstaande dienstverlening en ‘feeling’ voor wat ondernemers beweegt. APEK werkt betrouwbaar en betrokken. Wij zijn zeer servicegericht; soms zelfs buiten het financieel-administratieve vlak. Een bedrijfskundig advies vanuit 25 jaar praktijkervaring bijvoorbeeld.