Fiscale advisering vormt een belangrijk onderdeel van de begeleiding van uw onderneming. HBK volgt de fiscale ontwikkelingen, zowel nationaal als internationaal, op de voet en zijn altijd op de hoogte van de meest actuele wetgeving en jurisprudentie. Of het nu gaat om fiscale advisering of aangiften, het beoordelen van uw fiscale positie, het behandelen van bezwaarschriften en beroepsprocedures, of advies over bedrijfsopvolging, HBK helpt u echt verder.

Al onze adviseurs worden opgeleid tot generalist, omdat wij uit ervaring weten dat je anders kansen én bedreigingen mist, die bij een specialist zomaar over het hoofd gezien kunnen worden. Daarnaast heeft iedereen binnen ons team zijn eigen specialisaties en voorkeuren. Door onze integrale aanpak zijn we in staat onze kennis en ervaring optimaal te benutten om u te ondersteunen en verder te helpen.

Als je beter kijkt, zie je meer, heb je meer, kan je meer en ben je rijker dan je denkt. In onze dienstverlening staat u steeds centraal. HBK is hierbij nooit lijdelijk, maar steeds kritisch en proactief. Wij focussen niet op hoe u het deed, maar op hoe het zou moeten. Wij ontzorgen, zodat u de focus kunt houden op ondernemen. Dat laatste is uw taak, de onze is de afdracht aan de fiscus te beperken!

 

Over APEK administraties

‘Feeling’ voor wat ondernemers beweegt!0379_Smits-zw
In 1991 zetten de broers Bert en Eimert van der Vliet de stap naar hun eigen administratiekantoor. In de voorafgaande tien jaar hebben ze het vak geleerd bij Accountantskantoor D.W.H. Planje; een uitmuntende leerschool.

De broers weten waar behoefte aan is, en dragen dit duidelijk uit; zowel naar klanten als medewerkers. Daardoor kenmerkt APEK zich vanaf het begin door een uitgebreide, kwalitatief hoogstaande dienstverlening en ‘feeling’ voor wat ondernemers beweegt. APEK werkt betrouwbaar en betrokken. Wij zijn zeer servicegericht; soms zelfs buiten het financieel-administratieve vlak. Een bedrijfskundig advies vanuit 29 jaar praktijkervaring bijvoorbeeld.