ITZZ is een ICT bedrijf met uitgebreide ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van ICT werkzaamheden. Onze kernwaardes zijn persoonlijk, betrouwbaar en professioneel. Systeembeheer en ICT-toepassingen kennen voor onze experts weinig geheimen. Met gezond verstand en het lef om het te gebruiken gaan we voor onze klanten aan de slag. Kortom: IT zonder zorgen.

Over APEK administraties

‘Feeling’ voor wat ondernemers beweegt!0379_Smits-zw
In 1991 zetten de broers Bert en Eimert van der Vliet de stap naar hun eigen administratiekantoor. In de voorafgaande tien jaar hebben ze het vak geleerd bij Accountantskantoor D.W.H. Planje; een uitmuntende leerschool.

De broers weten waar behoefte aan is, en dragen dit duidelijk uit; zowel naar klanten als medewerkers. Daardoor kenmerkt APEK zich vanaf het begin door een uitgebreide, kwalitatief hoogstaande dienstverlening en ‘feeling’ voor wat ondernemers beweegt. APEK werkt betrouwbaar en betrokken. Wij zijn zeer servicegericht; soms zelfs buiten het financieel-administratieve vlak. Een bedrijfskundig advies vanuit 29 jaar praktijkervaring bijvoorbeeld.