Karin Beij

Karin-Beij-kl Karin Beij

 

Karin Beij (1967)  is in 1996 in dienst gekomen. Per toeval kwam Karin na wat omzwervingen bij Apek Administraties terecht.  Na een (financieel-) administratieve vooropleiding is zij opgeleid tot boekhoudster. Karin begeleidt de andere boekhouders en stagiaires. Karin boekt en controleert boekhoudingen, maakt en controleert jaarwerk en aangiftes.

 

Karin vult haar vrije tijd met haar man en kinderen en is actief als penningmeester in het dagelijks bestuur van American Football team Lightning Leiden.

 

U kunt Karin Beij bereiken via:
E-mail: k.beij@apek.nl
telefoon: 071 – 5235588

Over APEK administraties

‘Feeling’ voor wat ondernemers beweegt!0379_Smits-zw
In 1991 zetten de broers Bert en Eimert van der Vliet de stap naar hun eigen administratiekantoor. In de voorafgaande tien jaar hebben ze het vak geleerd bij Accountantskantoor D.W.H. Planje; een uitmuntende leerschool.

De broers weten waar behoefte aan is, en dragen dit duidelijk uit; zowel naar klanten als medewerkers. Daardoor kenmerkt APEK zich vanaf het begin door een uitgebreide, kwalitatief hoogstaande dienstverlening en ‘feeling’ voor wat ondernemers beweegt. APEK werkt betrouwbaar en betrokken. Wij zijn zeer servicegericht; soms zelfs buiten het financieel-administratieve vlak. Een bedrijfskundig advies vanuit 25 jaar praktijkervaring bijvoorbeeld.