Renate van der Vliet

Renate van der Vliet

 

Ik ben Renate van der Vliet. Na mijn MBO administrateur niveau 4 ben ik gaan werken bij een makelaardij in Amsterdam op de afdeling administratie. Na een bepaalde tijd wilde ik toch meer van de werkwereld zien en ben na een korte zoektocht terecht gekomen bij decateringsbureau I4Talent, waar ik mooie opdrachten heb mogen doen. Via de detachering kwam ik in contact met Holland Indoor Plants B.V. een groothandelaar in bloemen en planten op de veiling in Aalsmeer. Ik heb daar met ontzettend veel plezier zes en half jaar gewerkt en heel erg veel geleerd!

In augustus van 2018 ben ik bij APEK gaan werken, het mooie bedrijf van mijn vader en oom. Ik ben trots dat ik nu een deel van dit team mag uitmaken!

 

In mijn vrije tijd hou ik van zwemmen, boksen, yoga, winkelen en niet te vergeten motorrijden! Daarnaast ben ik een familiemens, samen leuke dingen ondernemen!

Dat is voor mij erg belangrijk. Ook met vrienden op stap of thuis gezellig maken is aan mij besteed.

 

Over APEK administraties

‘Feeling’ voor wat ondernemers beweegt!0379_Smits-zw
In 1991 zetten de broers Bert en Eimert van der Vliet de stap naar hun eigen administratiekantoor. In de voorafgaande tien jaar hebben ze het vak geleerd bij Accountantskantoor D.W.H. Planje; een uitmuntende leerschool.

De broers weten waar behoefte aan is, en dragen dit duidelijk uit; zowel naar klanten als medewerkers. Daardoor kenmerkt APEK zich vanaf het begin door een uitgebreide, kwalitatief hoogstaande dienstverlening en ‘feeling’ voor wat ondernemers beweegt. APEK werkt betrouwbaar en betrokken. Wij zijn zeer servicegericht; soms zelfs buiten het financieel-administratieve vlak. Een bedrijfskundig advies vanuit 25 jaar praktijkervaring bijvoorbeeld.