Arnold Overdijk

Arnold-Overdijk-klArnold Overdijk

 

Arnold Overdijk (1966). Sedert 01-12-2007 werkzaam bij Apek administraties. Voordat hij aan de slag ging bij Apek administraties is hij van 1985 tot 1988 werkzaam geweest op de afdeling boekhouding van de ANWB te ’s-Gravenhage. Na zijn dienstverband bij de ANWB is hij in dienst getreden bij DCP financieringen te Rijswijk, na 2 jaar in dienst te zijn geweest op de financiële administratie aldaar is hij in 1990 overgestapt naar Unity Industry B.V. te Leiden. Bij Unity Industry B.V. is hij, als boekhouder in dienst geweest van 1990 tot 2007,  na het faillissement is hij bij Apek Administraties in dienst getreden.

 

Naast zijn werkzaamheden en gezin, besteedt Arnold veel tijd aan zijn hobby voetbal, waarin hij sedert 1991 werkzaam is als trainer.

 

U kunt Arnold Overdijk bereiken via:
E-mail: a.overdijk@apek.nl
telefoon: 071 – 5235588

Over APEK administraties

‘Feeling’ voor wat ondernemers beweegt!0379_Smits-zw
In 1991 zetten de broers Bert en Eimert van der Vliet de stap naar hun eigen administratiekantoor. In de voorafgaande tien jaar hebben ze het vak geleerd bij Accountantskantoor D.W.H. Planje; een uitmuntende leerschool.

De broers weten waar behoefte aan is, en dragen dit duidelijk uit; zowel naar klanten als medewerkers. Daardoor kenmerkt APEK zich vanaf het begin door een uitgebreide, kwalitatief hoogstaande dienstverlening en ‘feeling’ voor wat ondernemers beweegt. APEK werkt betrouwbaar en betrokken. Wij zijn zeer servicegericht; soms zelfs buiten het financieel-administratieve vlak. Een bedrijfskundig advies vanuit 25 jaar praktijkervaring bijvoorbeeld.