Bert van der Vliet

Bert-van-der-vliet-kl Bert van der Vliet

 

Bert van der Vliet (1955) is na zijn middelbare schoolopleiding bij accountantskantoor Planje te Voorschoten (1975-1994) gaan werken alwaar hij middels avondstudies zijn vakbekwaamheid heeft uitgebreid. De laatste jaren was hij daar kantoorleider van het kantoor in Wassenaar.
Vanaf 1991 werkt hij tevens als vennoot ( Apek Administraties) in de gezamenlijke praktijk met zijn broer en hebben zij het kantoor zien uitgroeien tot thans een 7-tal medewerkers.

 

Bert zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het controleren van samengestelde jaarrekeningen en het fiscale vervolgtraject daarvan alsmede de pre-accountants controle van administraties van middelgrote ondernemingen alsmede het adviseren op elk gebied waar de cliënten vragen over c.q. advies nodig hebben.
Tevens is het relatiemanagement een van zijn uitdagende taken en heeft hij de dagelijkse leiding van het kantoor.

 

In zijn vrije tijd was Bert van der Vliet gedurende 6 jaar de administrateur alsmede de penningmeester van de Stichting Eredivisie Basketball BS Leiden. Deze stichting speelt professioneel basketball op eredivisie niveau. De resultaten van de afgelopen jaren zijn onder andere het 2 x winnen van de landsbeker, het 2 x winnen van de Supercup, het bereiken van de 2 e ronde in de EuroChallenge en als kers op de taart uiteraard het behalen van het landskampioenschap op 29 mei 2011 in de 7 e wedstrijd van een best of seven serie met in die 7 e wedstrijd een 3-tal overtimes en een uiteindelijke winst met 1 punt om af te sluiten met een toetje in de vorm van het landskampioenschap seizoen 2012-2013.

Daarnaast probeert Bert nog wat tijd te vinden voor de golfsport en uiteraard zo af en toe een motorrit richting de bergen.

 

U kunt Bert van der Vliet bereiken via:
E-mail: info@apek.nl
telefoon: 071 – 5235588
mobiel: 0653 – 781076

Over APEK administraties

‘Feeling’ voor wat ondernemers beweegt!0379_Smits-zw
In 1991 zetten de broers Bert en Eimert van der Vliet de stap naar hun eigen administratiekantoor. In de voorafgaande tien jaar hebben ze het vak geleerd bij Accountantskantoor D.W.H. Planje; een uitmuntende leerschool.

De broers weten waar behoefte aan is, en dragen dit duidelijk uit; zowel naar klanten als medewerkers. Daardoor kenmerkt APEK zich vanaf het begin door een uitgebreide, kwalitatief hoogstaande dienstverlening en ‘feeling’ voor wat ondernemers beweegt. APEK werkt betrouwbaar en betrokken. Wij zijn zeer servicegericht; soms zelfs buiten het financieel-administratieve vlak. Een bedrijfskundig advies vanuit 25 jaar praktijkervaring bijvoorbeeld.