Cora Toth

Cora-Toth-kl Cora Toth

 

Cora Toth (1965) is sinds 2002 werkzaam als office manager bij Apek Administraties. Cora is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het office. Zij doet onder andere de planning van de aangiften, onderhoudt contact met de klanten en is de secretaresse van Bert en Eimert van der Vliet.

 

Na een opleiding aan de Hotelschool te Den Haag is Cora gaan werken als secretaresse bij Bakkenist, Spits en Co te Amsterdam.  Vervolgens heeft zij gewerkt als secretaresse/office manager bij de Piers Groep te Leerdam, Van Eijk Asbestsanering te Leiden en Fint Automatisering te Leiden.

 

In haar vrije tijd kookt Cora graag en is ook hardlopen een van haar hobby’s. Cora is getrouwd en heeft een zoon.  De vakanties brengt zij graag door in Portugal.

 

 

U kunt Cora Toth bereiken via:
E-mail: c.toth@apek.nl
telefoon: 071 – 5235588

Over APEK administraties

‘Feeling’ voor wat ondernemers beweegt!0379_Smits-zw
In 1991 zetten de broers Bert en Eimert van der Vliet de stap naar hun eigen administratiekantoor. In de voorafgaande tien jaar hebben ze het vak geleerd bij Accountantskantoor D.W.H. Planje; een uitmuntende leerschool.

De broers weten waar behoefte aan is, en dragen dit duidelijk uit; zowel naar klanten als medewerkers. Daardoor kenmerkt APEK zich vanaf het begin door een uitgebreide, kwalitatief hoogstaande dienstverlening en ‘feeling’ voor wat ondernemers beweegt. APEK werkt betrouwbaar en betrokken. Wij zijn zeer servicegericht; soms zelfs buiten het financieel-administratieve vlak. Een bedrijfskundig advies vanuit 25 jaar praktijkervaring bijvoorbeeld.