Diana van der Luit

Diana-van-der-Luit-klDiana van der Luit

 

Sinds 1 december 2014 is Diana van der Luit (1975) terug op het oude nest. Diana is reeds eerder werkzaam geweest voor Apek administraties van 1996 t/m 2001.
Daarna heeft zij veel werkervaring opgedaan bij een aantal grote bedrijven/ organisaties waaronder Economic Data Resources te Den Haag en Achmea te Leiden.
Diana is voor Apek Administraties op locatie werkzaam bij Stichting Pieterskerk te Leiden. Indien nodig is zij ook inzetbaar op het kantoor te Leiden.
Haar vrije tijd brengt ze door met haar man en twee dochters. Daarnaast is ze graag creatief bezig met het knutselen van diverse items en het opknappen van (klein)meubelen.

 

U kunt Diana van der Luit bereiken via:

E-mail: d.vanderluit@apek.nl
Tel: 071 – 5235588

Over APEK administraties

‘Feeling’ voor wat ondernemers beweegt!0379_Smits-zw
In 1991 zetten de broers Bert en Eimert van der Vliet de stap naar hun eigen administratiekantoor. In de voorafgaande tien jaar hebben ze het vak geleerd bij Accountantskantoor D.W.H. Planje; een uitmuntende leerschool.

De broers weten waar behoefte aan is, en dragen dit duidelijk uit; zowel naar klanten als medewerkers. Daardoor kenmerkt APEK zich vanaf het begin door een uitgebreide, kwalitatief hoogstaande dienstverlening en ‘feeling’ voor wat ondernemers beweegt. APEK werkt betrouwbaar en betrokken. Wij zijn zeer servicegericht; soms zelfs buiten het financieel-administratieve vlak. Een bedrijfskundig advies vanuit 25 jaar praktijkervaring bijvoorbeeld.