Edwin van Gent

Edwin van Gent

 

Edwin van Gent (1968) is na zijn VWO-opleiding bij accountantskantoor Planje te Voorschoten (1987-1994) gaan werken alwaar hij middels avondstudies (PD en MBA) zijn vakbekwaamheid heeft uitgebreid. Vanaf 1994 werkt hij bij Apek Administraties. Edwin zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het samenstellen van jaarrekening dan wel de pre-accountants controle van administraties van middelgrote ondernemingen en het verwerken van salarisadministraties. Tevens behoort de kantoorautomatisering tot zijn takenpakket.

 

In zijn vrije tijd houdt Edwin van koken en televisiekijken (meestal sport). Zelf is hij ook zeer sportief en gaat graag motorrijden, tafeltennissen en fietsen (wielrennen). Op 7 juni doet hij wederom mee met de Alpe D’Huzes.

 

U kunt Edwin van Gent bereiken via:
E-mail: e.vangent@apek.nl
telefoon: 071 – 5235588

Over APEK administraties

‘Feeling’ voor wat ondernemers beweegt!0379_Smits-zw
In 1991 zetten de broers Bert en Eimert van der Vliet de stap naar hun eigen administratiekantoor. In de voorafgaande tien jaar hebben ze het vak geleerd bij Accountantskantoor D.W.H. Planje; een uitmuntende leerschool.

De broers weten waar behoefte aan is, en dragen dit duidelijk uit; zowel naar klanten als medewerkers. Daardoor kenmerkt APEK zich vanaf het begin door een uitgebreide, kwalitatief hoogstaande dienstverlening en ‘feeling’ voor wat ondernemers beweegt. APEK werkt betrouwbaar en betrokken. Wij zijn zeer servicegericht; soms zelfs buiten het financieel-administratieve vlak. Een bedrijfskundig advies vanuit 25 jaar praktijkervaring bijvoorbeeld.