Eimert van der Vliet

Eimert-van-der-vliet-kl Eimert van der Vliet

 

Eimert van der Vliet (1963) is na zijn middelbare school opleiding bij accountantskantoor Planje te Voorschoten (1982-1991) gaan werken alwaar hij middels avondstudies zijn vakbekwaamheid heeft uitgebreid. Vanaf 1991 werkt hij als vennoot (Apek Administraties)in de gezamenlijke praktijk met zijn broer en hebben zij het kantoor zien uitgroeien tot een 7-tal medewerkers.

 

Eimert zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het samenstellen van jaarrekening dan wel de pre-accountants controle van administraties van middelgrote ondernemingen en het verwerken van salarisadministraties. Tevens is het relatiemanagement een van zijn uitdagende taken. Voorts geeft hij dagelijkse leiding aan het kantoor.

 

In zijn vrije tijd houdt Eimert van lezen en van op vakantie gaan. Eind augustus van elk jaar gaat Eimert als reisleider met een bus vol participanten naar de Edinburgh Military Tattoo tijdens het grote culturele festival in de Schotse hoofdstad. Tijdens deze dagen is hij iets moeilijker te bereiken. Ook is hij gedurende de 3 October viering in het Leidse te vinden als commissaris van de Evenementencommissie en kan je hem beter op 4 oktober met rust laten.

 

U kunt Eimert van der Vliet bereiken via:
E-mail: ek.vandervliet@apek.nl
telefoon: 071 – 5235588
mobiel: 0653 – 781073

Over APEK administraties

‘Feeling’ voor wat ondernemers beweegt!0379_Smits-zw
In 1991 zetten de broers Bert en Eimert van der Vliet de stap naar hun eigen administratiekantoor. In de voorafgaande tien jaar hebben ze het vak geleerd bij Accountantskantoor D.W.H. Planje; een uitmuntende leerschool.

De broers weten waar behoefte aan is, en dragen dit duidelijk uit; zowel naar klanten als medewerkers. Daardoor kenmerkt APEK zich vanaf het begin door een uitgebreide, kwalitatief hoogstaande dienstverlening en ‘feeling’ voor wat ondernemers beweegt. APEK werkt betrouwbaar en betrokken. Wij zijn zeer servicegericht; soms zelfs buiten het financieel-administratieve vlak. Een bedrijfskundig advies vanuit 25 jaar praktijkervaring bijvoorbeeld.