Kimberley Jansen

Kimberley Jansen

 

Ik ben Kimberley Jansen. Op mijn 18e ben ik fulltime gestart via Manpower bij een Ingenieursbureau op de financiele afdeling. Mijn eerste werkzaamheden waren de tijdadministratie en nog wat administratieve werkzaamheden, hier was ik zo’n 2 jaar verantwoordelijk voor. Na 2,5 nam Jacobs Nederland B.V. mij in vaste dienst en liet mij groeien binnen de crediteurenadministratie. De tijdadministratie werd vervolgens door iemand anders overgenomen en ik legde de focus op crediteuren en grootboek.

 

Na 9,5 jaar met veel plezier gewerkt te hebben voor een multinational, brak de tijd aan om het roer om te slaan en voor échte ontwikkeling te kiezen binnen de boekhouding. Apek Administraties bood mij deze kans en heb deze kans met beide handen aangepakt.

 

In mijn vrije tijd hou ik ervan om nieuwe plekken te ontdekken in binnenland en buitenland. Ik probeer zoveel mogelijk stedentrips te plannen per jaar. Lezen werkt voor mij ook heel ontspannend, romans ben ik gek op!

Over APEK administraties

‘Feeling’ voor wat ondernemers beweegt!0379_Smits-zw
In 1991 zetten de broers Bert en Eimert van der Vliet de stap naar hun eigen administratiekantoor. In de voorafgaande tien jaar hebben ze het vak geleerd bij Accountantskantoor D.W.H. Planje; een uitmuntende leerschool.

De broers weten waar behoefte aan is, en dragen dit duidelijk uit; zowel naar klanten als medewerkers. Daardoor kenmerkt APEK zich vanaf het begin door een uitgebreide, kwalitatief hoogstaande dienstverlening en ‘feeling’ voor wat ondernemers beweegt. APEK werkt betrouwbaar en betrokken. Wij zijn zeer servicegericht; soms zelfs buiten het financieel-administratieve vlak. Een bedrijfskundig advies vanuit 25 jaar praktijkervaring bijvoorbeeld.