Martijn Vink

Martijn Vink

 

Martijn Vink (1980). Sinds 01-07-2017 weer werkzaam bij Apek administraties. Tijdens zijn studie bedrijfseconomie  aan de Hogeschool van Utrecht heeft hij namelijk al bij Apek Administraties gewerkt. Na het afronden van zijn studie in 2002 is Martijn begonnen bij Arenthals Grant Thornton (nu: Grant Thornton) te Gouda. Na 4 jaar heeft hij besloten dat het vak van accountant niet bij hem past en is weer bij Apek Administraties gaan werken van 2006 tot en met 2013. Wanneer de kans zich voor deed om als controller aan de slag te kunnen gaan  heeft Martijn van 2013 tot 2016 bij Vanclaes en SDB Groep te Alphen aan den Rijn gewerkt. Na een korte uitstap van 2016 tot en met juni 2017 bij Of Course Belastingadviseurs in Houten is hij vervolgens op 1 juli 2017 terug gekeerd bij Apek Administraties.

 

Martijn zijn werkzaamheden bestaan voor namelijk uit het samenstellen van jaarrekening en het verzorgen van de bijbehorende aangiftes. Daarnaast is hij regelmatig bij klanten aanwezig om de volledige administratie te verzorgen, managementrapportages op te stellen of om bijvoorbeeld de accountantscontrole voor te bereiden en te begeleiden. Door zijn kennis en ervaring behoren ook complexere consolidaties of het begeleiden van verandering van administratieve systemen tot werkzaamheden waarvoor je prima bij Martijn terecht kunt.

 

In zijn vrije tijd speelt Martijn bastuba bij een orkest en in verschillende gelegenheidskappellen. Daarnaast is hij in de zomer regelmatig op de Vinkeveense Plassen te vinden om als schipper groepen te begeleiden op historische zeilschepen. Verder is hij actief als bestuurslid van de Stichting Huttenbouw Alphen aan den Rijn om jaarlijks zo’n  600 kinderen een fantastische huttenbouw week te kunnen laten beleven.

 

U kunt Martijn Vink bereiken via:
E-mail: m.vink@apek.nl
Telefoon: 071-5235588

 

Over APEK administraties

‘Feeling’ voor wat ondernemers beweegt!0379_Smits-zw
In 1991 zetten de broers Bert en Eimert van der Vliet de stap naar hun eigen administratiekantoor. In de voorafgaande tien jaar hebben ze het vak geleerd bij Accountantskantoor D.W.H. Planje; een uitmuntende leerschool.

De broers weten waar behoefte aan is, en dragen dit duidelijk uit; zowel naar klanten als medewerkers. Daardoor kenmerkt APEK zich vanaf het begin door een uitgebreide, kwalitatief hoogstaande dienstverlening en ‘feeling’ voor wat ondernemers beweegt. APEK werkt betrouwbaar en betrokken. Wij zijn zeer servicegericht; soms zelfs buiten het financieel-administratieve vlak. Een bedrijfskundig advies vanuit 25 jaar praktijkervaring bijvoorbeeld.