Marsja Kleine

Marsja-van-Itterson-kl

Marsja Kleine

 

Marsja Kleine ( 1975) is moeder van 3 kinderen. Sinds 1 februari 2006 werkzaam bij Apek Administraties als financieel administrateur en verricht daarbij licht ondersteunende werkzaamheden voor Cora de office manager. Na de HAVO is zij begonnen als receptioniste/telefoniste bij een autobedrijf, waar zij in de praktijk de administratieve werkzaamheden heeft geleerd, daarbij heeft zij haar secretaresse-diploma behaald in de avonduren.

 

In haar vrije tijd doet zij graag aan hardlopen, motorrijden en wandelingen met de hond.

 

U kunt Marsja Kleine bereiken via:
E-mail: m.kleine@apek.nl
telefoon: 071 – 5235588

Over APEK administraties

‘Feeling’ voor wat ondernemers beweegt!0379_Smits-zw
In 1991 zetten de broers Bert en Eimert van der Vliet de stap naar hun eigen administratiekantoor. In de voorafgaande tien jaar hebben ze het vak geleerd bij Accountantskantoor D.W.H. Planje; een uitmuntende leerschool.

De broers weten waar behoefte aan is, en dragen dit duidelijk uit; zowel naar klanten als medewerkers. Daardoor kenmerkt APEK zich vanaf het begin door een uitgebreide, kwalitatief hoogstaande dienstverlening en ‘feeling’ voor wat ondernemers beweegt. APEK werkt betrouwbaar en betrokken. Wij zijn zeer servicegericht; soms zelfs buiten het financieel-administratieve vlak. Een bedrijfskundig advies vanuit 25 jaar praktijkervaring bijvoorbeeld.