Relaties

Hieronder treft u een lijst aan van enkele van onze relaties. Enerzijds om u een indruk te geven van het netwerk en cliëntenpakket van Het Administratiekantoor, anderzijds om u, als bestaande relatie, in de gelegenheid te stellen gebruik te maken van dit netwerk.

Sociaal betrokken: ZZ Leiden

Sociaal betrokken: ZZ Leiden

Wekelijks trekt ZZ Leiden volle zalen en speelt als vanouds spectaculair basketball. Na het eerste seizoen (2006-2007) als 8e de play-offs te zijn ingegaan is inmiddels een spectaculaire palmares opgebouwd, te weten: het 2 x winnen van de landsbeker, het 2  x winnen van de Supercup, het bereiken van de 2 e ronde in de EuroChallenge en als kers op de taart uiteraard het behalen van het landskampioenschap op 29 mei 2011 in de 7 e wedstrijd van een best of seven serie met in die 7 e wedstrijd een 3-tal overtimes en een uiteindelijke winst met 1 punt. Neem gerust contact op met ons om te worden uitgenodigd voor een avondje topbasketball / entertainment.

Sociaal betrokken: Marathon Leiden

Sociaal betrokken: Marathon Leiden

De  marathon van Leiden  (ook wel Leiden Marathon) is een hardloopwedstrijd over 42,195 km, die sinds 1992 jaarlijks in Leiden wordt gehouden. Jaroslav Lewandowski en Agnes Hijman schreven de marathon elk maar liefst viermaal op hun naam. Voor de hele marathon geldt een tijdslimiet van vijf uur. [break][break][break][break][break][break][break]

Sociaal betrokken: Amigo

Sociaal betrokken: Amigo

Show- & Marchingband AMIGO telt ruim 100 leden waarvan er gemiddeld zestig aan de optredens mee doen. Ook is er een enthousiast leerlingenorkest. Onze leerlingen worden onder deskundige leiding van onze instructeurs opgeleid tot volwaardige muzikanten.

Sociaal betrokken: bv.leiden.nl

Sociaal betrokken: bv.leiden.nl

bv.leiden.nl  is een vereniging waarin alle ondernemers uit Leiden en de Leidse Regio zijn vertegenwoordigd. bv.leiden.nl is representatief voor wat er leeft in ondernemend Leiden, daadkrachtig en professioneel.
 

Sociaal betrokken: Lightning Leiden

Sociaal betrokken: Lightning Leiden

Lightning Leiden is een american footballclub uit Leiden. De Lightning komen uit in de Eerste divisie Noord, die georganiseerd wordt door de AFBN.
 
 

Sociaal betrokken: 3 October Gilde

Sociaal betrokken: 3 October Gilde

Al meer dan honderd jaar wordt alles rondom de viering van Leids Ontzet georganiseerd door de 3 October Vereniging. De betrokkenheid van de bevolking is groot. Zo ook van veel ondernemers die in deze regio actief zijn. Voor deze ondernemers is het 3 October Gilde opgericht.

Sociaal betrokken: Hospice Issoria

Sociaal betrokken: Hospice Issoria

Palliatieve zorg voor terminale patiënten in een huiselijke omgeving. Issoria wil hoogwaardige terminale zorg bieden in een optimale sfeer en omgeving,  voor mensen die binnen korte tijd verwachten te sterven, en voor hun naasten.

Sociaal betrokken: G.H.C.

Sociaal betrokken: G.H.C.

Voetbalvereniging G.H.C. is op 1 juli 2003 opgericht na een fusie tussen De Sleutels en V.C.L.. In de periode hierna is de club in volle bloei geraakt en is het ledental gestegen naar ruim 600, waarvan het merendeel jeugdleden zijn.

Sociaal betrokken: Alpe d’HuZes

Sociaal betrokken: Alpe d’HuZes

Alpe d’HuZes is het wielerevenement waarbij de deelnemers individueel of in teamverband zes maal op één dag de Alpe d’Huez beklimmen. Niet zomaar, maar om geld op te halen voor het Alpe d’HuZesonderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding.

Business partner: Minox

Business partner: Minox

Al bijna 25 jaar houdt MINOX Software zich bezig met het ontwikkelen van administratieve software voor het Midden- en Kleinbedrijf en Accountants- en Administratiekantoren. De organisatie omvat alle aspecten voor het succes van MINOX: ontwikkeling, verkoop, opleiding en helpdesk.Op basis van onze jarenlange ervaring in de markt van administratieve pakketten staan wij garant voor toepasbare software.

Business partner: de Clercq

Business partner: de Clercq

Bij de Clercq vindt u de mensen en de expertise om juridische vragen op uiteenlopende gebieden te beantwoorden. Van kennismaking tot en met oplossing ervaart u hoe wij naast u staan en u betrekken bij inhoud en tactiek. Dat doen we met gedegen kennis van zaken maar ook met lef en vernieuwende invalshoeken. Wij weten dat voor elke zaak een oplossing gevonden kan worden en dat staat ons gedurende de behandeling permanent voor ogen. Zo werken wij voor ondernemers, bestuurders en particulieren sinds 1850.

Business partner: Grant Thornton

Business partner: Grant Thornton

Deskundig. Betrokken. Servicegericht. Internationaalgeoriënteerd. Onafhankelijk. Dat is wat u van Grant Thornton kunt verwachten. De sparring partner bij u om de hoek én de professional met een brede nationale en internationale kennis en ervaring.

Business partner: Unit 4 Agresso

Business partner: Unit 4 Agresso

Unit 4 Agresso is een internationaal opererende softwareonderneming die haar klanten een unieke totaaloplossing biedt: geavanceerde, branchegerichte bedrijfssoftware en bijbehorende ICT-diensten en internetoplossingen.

Business partner: Kok

Business partner: Kok

Rechtskundig adviesbureau Kok is een unieke combinatie van een incassokantoor en een juridisch adviesbureau. Rechtskundig adviesbureau Kok is opgericht in het jaar 2000. Wij zijn een full service juridische dienstverlener en kunnen daardoor onze klanten op een breed scala aan rechtsgebieden bijstaan.