Relaties

Hieronder treft u een lijst aan van enkele van onze relaties. Enerzijds om u een indruk te geven van het netwerk en cliëntenpakket van Het Administratiekantoor, anderzijds om u, als bestaande relatie, in de gelegenheid te stellen gebruik te maken van dit netwerk.

Sociaal betrokken: ZZ Leiden

Wekelijks trekt ZZ Leiden volle zalen en speelt als vanouds spectaculair basketball. Na het eerste seizoen (2006-2007) als 8e de play-offs te zijn ingegaan is inmiddels een spectaculaire palmares opgebouwd, te weten: het 2 x winnen van de landsbeker, het 2 x winnen van de Supercup, het bereiken van de 2 e ronde in de EuroChallenge en als kers op de taart uiteraard het behalen van het landskampioenschap op 29 mei 2011 in de 7 e wedstrijd van een best of seven serie met in die 7 e wedstrijd een 3-tal overtimes en een uiteindelijke winst met 1 punt. Neem gerust contact op met ons om te worden uitgenodigd voor een avondje topbasketball / entertainment.

Sociaal betrokken: Amigo

Show- & Marchingband AMIGO telt ruim 100 leden waarvan er gemiddeld zestig aan de optredens mee doen. Ook is er een enthousiast leerlingenorkest. Onze leerlingen worden onder deskundige leiding van onze instructeurs opgeleid tot volwaardige muzikanten.

Sociaal betrokken: Lightning Leiden

Lightning Leiden is een american footballclub uit Leiden. De Lightning komen uit in de Eerste divisie Noord, die georganiseerd wordt door de AFBN

Sociaal betrokken: Orde van St. Pieter

In 2009 is de Orde van St. Pieter opgericht als de businessclub van de Pieterskerk Leiden. Van oudsher is de Pieterskerk een plaats van ontmoetingen. Voor bedrijven en instellingen die door hun culturele en maatschappelijke betekenis verbonden willen zijn met elkaar, de stad en de universiteit in Leiden, is er de mogelijkheid lid te worden van de Orde van St. Pieter.

Sociaal betrokken: RC DIOK Leiden

De Rugby Club D.I.O.K (Doorzetten Is Onze Kracht) Leiden is op 28 maart 1971 opgericht met steun van het Leidsch Studenten Rugby Gezelschap (LSRG). Na een snelle en succesvolle groeifase promoveerde DIOK in het seizoen 1975-1976 naar de Ereklasse van de nationale rugbycompetitie, waaruit de club sindsdien niet meer is weggeweest. DIOK is daarmee een van de verenigingen in Leiden die sport beoefenen op het hoogste nationale niveau.

Sociaal betrokken: Vrienden van Leonardo Davinci Leiden

In 1975 hebben ouders/verzorgers van de leerlingen van het Leonardo College besloten een stichting op te richten welke tot doel had en nog steeds heeft, bevordering van het onderwijs in de ruimste zin des woords, oftewel om de school van hun kinderen van (extra) leermiddelen te voorzien waarmee een significant beter onderwijs kan worden gegeven en waarvoor de financiële bijdragen vanuit de overheid onvoldoende zijn of wel daar niet voor mogen worden aangewend.

Sociaal betrokken: Marathon Leiden

De marathon van Leiden (ook wel Leiden Marathon) is een hardloopwedstrijd over 42,195 km, die sinds 1992 jaarlijks in Leiden wordt gehouden. Jaroslav Lewandowski en Agnes Hijman schreven de marathon elk maar liefst viermaal op hun naam. Voor de hele marathon geldt een tijdslimiet van vijf uur.

Sociaal betrokken: bv.leiden.nl

bv.leiden.nl is een vereniging waarin alle ondernemers uit Leiden en de Leidse Regio zijn vertegenwoordigd. bv.leiden.nl is representatief voor wat er leeft in ondernemend Leiden, daadkrachtig en professioneel.

Sociaal betrokken: 3 October Gilde

Al meer dan honderd jaar wordt alles rondom de viering van Leids Ontzet georganiseerd door de 3 October Vereniging. De betrokkenheid van de bevolking is groot. Zo ook van veel ondernemers die in deze regio actief zijn. Voor deze ondernemers is het 3 October Gilde opgericht.

Sociaal betrokken: Stichting Ronald McDonald Huis Leiden

In het Ronald McDonald Huis Leiden logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Leids Universitair Medisch Centrum. Het Huis krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers.

Sociaal betrokken: Topsport Leiden.nl

De stichting Leiden Topsport beheert het Topsportfonds Leiden. Het fonds is ervoor om de topsport in Leiden te bevorderen, ondersteunen en helpen ontwikkelen daar waar mogelijk. Gezien de beperkte omvang van het fonds en het feit dat het fonds (deels) wordt gevuld door gemeentelijke subsidie, zijn criteria nodig om de middelen precies daar terecht te laten komen waar zij het meest effect hebben voor de topsport, topsporter of topsportclub.

Sociaal betrokken: Spark

Ondernemen is kansen creëren. Kansen geven en kansen krijgen. SPARK gelooft dat iedereen een positieve bijdrage kan leveren aan de samenleving en dat er kansen en mogelijkheden liggen rondom maatschappelijk bewust ondernemen. Daarom verbinden wij bedrijven/ondernemers aan maatschappelijke organisaties. SPARK is er om jou te ondersteunen in Maatschappelijk Bewust Ondernemen. Hieronder valt maatschappelijk betrokken, maatschappelijk verantwoord en sociaal ondernemen. Neem met ons contact op om ondersteund te worden. Naast de activiteiten is onze basisdienst namelijk direct advies, ondersteuning en matching waar dat kan.

Sociaal betrokken: De blauwe brigade

De Blauwe Brigade is de supportersvereniging van eredivisiebasketballclub Zorg en Zekerheid Leiden. Als lid van de Blauwe Brigade steun je de Blauwe Brigade, krijg je korting bij het kopen van Blauwe Brigade merchandise, denk aan T-shirts, polos sjaals etc en krijg je toegang bij evenementen die georganiseerd worden door de Blauwe Brigade zoals feesten, supportersavondjes of busreizen,

Sociaal betrokken met Scylla

De Leidse Tafeltennisvereniging Scylla bestaat al 70 jaar en heeft als doelstelling om op het hoogste niveau te spelen met spelers die binnen Scylla zijn opgeleid. Scylla heeft al vele Nederlands kampioenen voortgebracht, zowel individueel als met teams. Maar ook andere spelers zijn welkom, van subtoppers tot recreanten, en van jong tot oud. Voor iedereen is het mogelijk om een keer te komen kijken en mee te trainen.

Wij werken samen met Minox

Al bijna 25 jaar houdt MINOX Software zich bezig met het ontwikkelen van administratieve software voor het Midden- en Kleinbedrijf en Accountants- en Administratiekantoren. De organisatie omvat alle aspecten voor het succes van MINOX: ontwikkeling, verkoop, opleiding en helpdesk.Op basis van onze jarenlange ervaring in de markt van administratieve pakketten staan wij garant voor toepasbare software

Wij werken samen met Kok

Rechtskundig adviesbureau Kok is een unieke combinatie van een incassokantoor en een juridisch adviesbureau. Rechtskundig adviesbureau Kok is opgericht in het jaar 2000. Wij zijn een full service juridische dienstverlener en kunnen daardoor onze klanten op een breed scala aan rechtsgebieden bijstaan.

Wij werken samen met Grant Thornton

Deskundig. Betrokken. Servicegericht. Internationaalgeoriënteerd. Onafhankelijk. Dat is wat u van Grant Thornton kunt verwachten. De sparring partner bij u om de hoek én de professional met een brede nationale en internationale kennis en ervaring.

Wij werken samen met Twinfield

Online boekhouden met Twinfield, hiermee is de administratie altijd up-to-date en veilig in de Cloud. Twinfield is een online boekhoudpakket, waarin accountants en ondernemers gemakkelijk kunnen samenwerken. Dagelijks werken wereldwijd honderdduizend accountants, boekhouders en ondernemers in de cloud met Twinfield.

Wij werken samen met ITZZ

ITZZ is een ICT bedrijf met uitgebreide ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van ICT werkzaamheden. Onze kernwaardes zijn persoonlijk, betrouwbaar en professioneel. Systeembeheer en ICT-toepassingen kennen voor onze experts weinig geheimen. Met gezond verstand en het lef om het te gebruiken gaan we voor onze klanten aan de slag. Kortom: IT zonder zorgen.

Wij werken samen met Grub

Met Grub kies je voor de enige complete Wwft-compliance oplossing. Grub is de enige Wwft-oplossing voor accountants en administratie- en belastingkantoren, waarmee je eenvoudig, volledig en aantoonbaar voldoet aan ALLE Wwft-richtijnen. Daarmee wordt je kantoor dus optimaal BFT-proof. Meer, beter en eenvoudiger dan met elke andere oplossing.

Wij werken samen met de Clercq

Bij de Clercq vindt u de mensen en de expertise om juridische vragen op uiteenlopende gebieden te beantwoorden. Van kennismaking tot en met oplossing ervaart u hoe wij naast u staan en u betrekken bij inhoud en tactiek. Dat doen we met gedegen kennis van zaken maar ook met lef en vernieuwende invalshoeken. Wij weten dat voor elke zaak een oplossing gevonden kan worden en dat staat ons gedurende de behandeling permanent voor ogen. Zo werken wij voor ondernemers, bestuurders en particulieren sinds 1850.

Wij werken samen met Basecone

Met Basecone heb je altijd een volledig bijgewerkte boekhouding en altijd overzicht in de status van al je documenten. Basecone herkent aangeleverde facturen automatisch en doet daarna een boekingsvoorstel dat jij of de klant controleert en autoriseert.

Wij werken samen met HBK

Fiscale advisering vormt een belangrijk onderdeel van de begeleiding van uw onderneming. HBK volgt de fiscale ontwikkelingen, zowel nationaal als internationaal, op de voet en zijn altijd op de hoogte van de meest actuele wetgeving en jurisprudentie. Of het nu gaat om fiscale advisering of aangiften, het beoordelen van uw fiscale positie, het behandelen van bezwaarschriften en beroepsprocedures, of advies over bedrijfsopvolging, HBK helpt u echt verder. Al onze adviseurs worden opgeleid tot generalist, omdat wij uit ervaring weten dat je anders kansen én bedreigingen mist, die bij een specialist zomaar over het hoofd gezien kunnen worden. Daarnaast heeft iedereen binnen ons team zijn eigen specialisaties en voorkeuren. Door onze integrale aanpak zijn we in staat onze kennis en ervaring optimaal te benutten om u te ondersteunen en verder te helpen. Als je beter kijkt, zie je meer, heb je meer, kan je meer en ben je rijker dan je denkt. In onze dienstverlening staat u steeds centraal. HBK is hierbij nooit lijdelijk, maar steeds kritisch en proactief. Wij focussen niet op hoe u het deed, maar op hoe het zou moeten. Wij ontzorgen, zodat u de focus kunt houden op ondernemen. Dat laatste is uw taak, de onze is de afdracht aan de fiscus te beperken!

Wij werken samen met Nmbrs

Nmbrs is de oplossing voor alle HR & Payroll Processen. Een internationaal HR & Payroll platform dat ondersteuning biedt bij alle bijbehorende processen. Betrek hierbij alle gebruikers, zodat je een optimale HR dienstverlening biedt met een minimale inspanning.

Wij werken samen met WeFact

WeFact is de meest gebruiksvriendelijke administratietool voor ondernemers. In WeFact maakt u facturen en offertes, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u actueel inzicht in uw administratie. Zonder boekhoudkennis kan er een correcte administratie worden gevoerd. Onnodige fouten worden niet meer gemaakt, zoals dubbele factuurnummers, geen chronologische volgorde factuurnummers, foutieve optelling of geen BTW verlegd.